Tonpraters boeken voor uw evenement?

Wilt u ook graag een tonpraatevenement organiseren? Een tonprater boeken voor uw amusementsavond of -middag? Een tonprater als gastspreker op uw bedrijfsevenement? Dan bent u bij Maarten de Groot aan het goede adres!

Maarten organiseert al sinds jaar en dag succesvolle tonpraatevenementen door heel Brabant en Limburg (én daarbuiten). Te denken valt aan de Millse Showavonden, Veghel Lacht, Lachen in den Eigen Herd Uden, Das Pas Lachen Zeeland, Keer Lach in Cadier en Keer, enzovoorts. Maarten zorgt voor een goede, zakelijke afhandeling met de artiesten en daarnaast kan hij, indien nodig, zorgdragen voor passend geluid, licht, presentatie en een ton. Wilt u zoiets naar uw woonplaats halen, schroom niet en neem contact op!

Natuurlijk is het tevens mogelijk een tonprater voor een reeds georganiseerd evenement te boeken. Er is altijd wel iemand te vinden die precies past bij uw evenement en uw wensen. Tonpraten is amusement ten voeten uit en kan vele vormen aannemen.

Wilt u uw bedrijfsevenement opleuken met een komische noot? Een tonprater kan altijd! Vind u een tonprater net iets te veel van het goede, er zijn verschillende tonpraters die speciaal voor bedrijven een voordracht in elkaar gezet hebben. Zo brengen zij humor weer net op een andere manier dan wat u gewend bent in de ton.

Maarten heeft een groot aantal artiesten in zijn portefeuille, voor elke gelegenheid een geschikte tonprater of spreker!

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met Maarten (zie info onderaan de pagina).

peterenberry2

Neem contact op

maarten_d40@hotmail.com
Contact formulier 
06 22520369


facebook

UA-119473041-1

The Best United Kingdom Bookmaker Ladbrokes Promo Code website review